قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۲/۰۴ - ۰۹:۰۲
صلاحی در گفت وگو با«سراج24»:

حکم پرونده صاحبان قدرت و مکنت متناسب با جرم باشد/انتظار مردم از دستگاه قضا قاطعیت و عدالت است

«مردم از دستگاه قضایی انتظار قاطعیت و عدالت در اجرای قانون دارند تا با فرد خاطی در هر سمت و لباسی که هست برخورد قاطع صورت گیرد.»

حکم پرونده صاحبان قدرت و مکنت متناسب با جرم باشد/انتظار مردم از دستگاه قضا قاطعیت و عدالت است

عباس صلاحی نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار «سراج24» با اشاره به مطالبه مردم و نمایندگان مجلس از دستگاه قضایی در رابطه با پرونده مهدی هاشمی گفت در مورد کلیه پرونده های قضایی به خصوص پرونده های مربوط به مفاسد اقتصادی ما از قوه قضائیه می خواهیم که با استقلال کامل عمل کند و احکام واقعا متناسب با جرم انجام شده باشند.

وی تصریح کرد: آن چیزی که مردم انتظار دارند قاطعیت و عدالت در اجرای قانون است همچنین مردم انتظار دارند احکام صادره واقعا بازدارنده باشد و با فرد خاطی در هر سمت و لباسی که هست برخورد قاطع صورت گیرد.

صلاحی با اشاره به سخنان اخیر سخنگوی قوه قضائیه مبنی بر این که  به طور طبیعی در پرونده‌های مربوط به صاحبان قدرت و مکنت فشارهایی وارد می‌شود تاکید کرد: مطمئنا فشارهایی وجود دارد ؛ وقتی حکمی صادر می شود برخی خشنود می شوند و بعضی هم ناراحت می شوند ، قطعا افرادی که متضرر می شوند و منافعشان به خطر می افتد موضع می گیرند اما شغل قضایی شغل مهمی است و آن چیزی که مهم است این است که بر اساس سوگندی قضات خورده اند باید بتوانند بر اساس شرع و قانون و..عمل کنند و حواشی نتواند بر حکم قاضی تاثیر گذار باشد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••